DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Opstaan

DAGoogBOEKPosted by Dagoog Tue, June 10, 2008 06:46:22

Het was er warm, donker en ontspannend. Zolang mijn ogen dicht waren dan toch want een oude muur in afwachting tot de uitvoering van wat 'correcties' (om het woord verbouwing eens niet te gebruiken), is niet erg rustgevend. Ik had er wel langer willen blijven liggen. Maar als de plicht roept en het uur nadert waarop het werk af moet zijn, dan sta ik beter tijdig op om alles tot een goed einde te brengen.

Alleen... ik moet toch dringend eens leren niet eerst een (beperkte) selectie blogs te doorlopen voor ik er echt aan begin. Alhoewel... zo weet ik nog eens waar mijn immer drukke vrienden, dichte en verdere kennissen en de mensen die ik voorlopig alleen nog maar virtueel ken, gisteren nog mee bezig waren. De variatie is verbazend, maar in deze tijden duiken vooral de EXamens weer op. Mag ik hierbij alle studerende studenten veel moed toewensen ? Geniet van het weer, haal energie uit het zonnetje want dat is er (maar dat wisten de slapers nog niet) en hou het hoofd toch een beetje koel en de hartslag een beetje rustig. Enne... niet vergeten : er zijn er veel die duimen voor jullie. Dat lees ik toch hier en daar.

En nu moet ik aan het werk.

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post138