DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Knabbel

DAGoogBOEKPosted by Dagoog Tue, June 10, 2008 13:58:01

Alle gezondere snacks werden ondertussen door mijn huisgenoten (aardbei-joghurt) of mezelf (peer, sinaasappel) verorberd en er zijn geen ijsjes of chocoladerepen meer. Blijft nog over : mezelf installeren als jurylid om te proeven welk van de drie kleine chocolade-eitjes die hier nog resideren sedert pasen, nu het lekkerst is : dat met het oranje, rode of groene papiertje. De eerste twee krijgen van mij een voldoende. Het laatste ligt onaangeroerd achter mijn laptop. Ik lust nu eenmaal geen witte chocolade...

Mag ik hierbij meteen mijn excuses aanbieden aan iedereen die nu zin heeft in een eerder ongezonde snack ? Vergeet niet dat ik toch wel drie gezonde etenswaren vermeld heb hé !

Zo, dan drink ik nu nog een lekker fris glaasje water. De pauze is voorbij. Aan het werk !

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post139