DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Poëzie in steen

PoëziePosted by Dagoog Wed, August 20, 2008 15:01:09

Na een muzikale avond (zaterdagavond) en een heel onverwachte - wegens activiteit die dan toch niet doorging - dag waarop dan toch onverwacht bezoek met goed (laat me zeggen, fantastisch) nieuws langskwam, volgden heerlijke twee dagen vol gehamer.

De oudste deelnemer was er 75, ik sloot als jongste af (het getal geef ik hier niet op, dat verandert toch veel te rap). De oudste was een gepensioneerde man met baard die zelden voor 23u00 gaat slapen wegens 'te druk', de jongste is een semi werkende vrouw, semi huisvrouw (let op, da's ook werk) die hier en nu deze tekst aan het bedenken is. Tussen ons in ? Creatieve vrouwen, elk met hun verhaal en levensgeschiedenis waar ik in de loop van twee dagen stukjes van mocht vernemen en al even creatieve mannen die stuk voor stuk een duidelijk doel en vastomlijnde mening hebben zonder nauwdenkend te zijn, integendeel.

Mensen waarbij ik blij ben ze ontmoet te hebben. Misschien ontmoet ik ze nog wel eens, misschien zag ik ze de voorbije twee dagen voor het eerst en het laatst. Maar de herinnering aan ons gehamer, geklop en gezellig samenzijn in regen en wind blijft me toch maar mooi bij !

Een fotootje om af te sluiten (want ik heb nog wat werk voor de boeg).

Blog Image

  • Comments(2)//d.dagoog.be/#post167