DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

De Splitsmachine - vervolg

PoëziePosted by Dagoog Tue, February 17, 2009 15:45:23

Even een vervolgje haken aan het berichtje over de splitsmachine...

Op 14 februari trok ik 's namiddags met drie kindjes, één oma en één overgrootmoeder naar de turnmarathon. Iedereen kreeg een pannenkoek en een drankje voorgeschoteld waarna we tevreden huiswaarts keerden. Nee, dochterlief deed dus niet echt mee aan de marathon, maar het lekkers had veel goed gemaakt.

's Avonds trok ik dan met echtgenoot naar een poëzie-avond waar plaatselijke dichters, muzikanten, een troubadour en andere leuke en belezen mensen er een plezante avond van maakten. De kinderen genoten ondertussen van een avondje met één van hun favoriete oppassers (dochters vaardigden een verbod op het woord 'babysitter' uit).

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post272