DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Geluk ...

DAGoogBOEKPosted by Dagoog Fri, March 27, 2009 13:53:32

zit soms in een klein ventje.

Seth is natuurlijk het mooiste, liefste en schattigste babietje van de hele wereld. (De mooiste, liefste, slimste,... grotere kindjes zijn mijn drie natuurlijk - en nog een paar andere.)

Ik was gisteren natuurlijk niet te houden. Na mijn werk zoefde ik om een bloemstukje en wat onmisbare bevoorrading voor mijn thuisbende. Na een omkleedpartij in FF (fast forward - mensen van mijn leeftijd kennen dat nog van op cassette- en videorecorders) zodat we allemaal netjes voor de dag kwamen, trokken we vol ongeduld naar 'het moederhuis'.

Het ventje trok er zich allemaal niks van aan. Hij bleef stoïcijns onder alle aandacht van zijn mama, papa, fiere grote zus, nichtjes, tante (ikke dus), nonkel en trotse oma. Alleen neefje (mijn jongste) had een probleem : hij besefte plots dat kleine Seth nog niet meteen met hem zou voetballen en spelen en dus werd die baby meteen een stuk minder interessant. Misschien vond mijn jongste zijn kleinste neefje een bedreiging daar mijn jongste zijn status van jongste neefje die hij ondertussen meer dan drie jaar voerde, nu definitief kwijtgespeeld is...

Nu is het aftellen tot we weer naar 'het kleintje' kunnen gaan kijken. Dat zou morgen moeten gebeuren. Misschien prijkt hier dan een foto van het kleine mirakel.

Leuk is dat Seth het eerste kindje uit mijn nabije omgeving is dat erbij komt terwijl ik
- niet zelf verlang naar een baby die maar op zich laat wachten of,
- niet hoogzwanger ben of
- niet zelf pas bevallen ben.
Wat maakt dat ik er meer van kan genieten. En dat ben ik van plan.

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post295