DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Bezoek

ERop UITPosted by Dagoog Sun, August 02, 2009 14:19:42

Wachtend op het bezoek dat ieder ogenblik kan aankomen, even tijd om terug te blikken op een alweer goed gevuld weekend.

Een weekend van een onverwacht uitje naar een toneel, ineen gepuzzeld door zeventien kinderen tijdens een toneelkamp.

Van tot 's morgens chatten terwijl ik bij momenten in de woonkamer helemaal alleen zat te wenen van het lachen.

Van thuisblijven om te strijken terwijl een DVD van Mr Magorius erbij het toch een beetje leuk hield voor zowel kindjes als strijkster.

Van dan toch maar gaan shoppen met de kindjes. Nu hebben ze alledrie een coole en flashy fietshelm en zou een wespenvanger moeten zorgen voor een enigszins veiliger omgeving.

Van op bezoek gaan tot het prille begin van een nieuwe dag.

Van uitslapen en nu van uitkijken naar nog een veelbelovende namiddag, gevuld met thee, koffie, wat sterkers, taart, groentjes en broodjes en vooral het grote genieten van kinderen en iedereen die doorgaat voor volwassene.

  • Comments(1)//d.dagoog.be/#post388