DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Geplooid

KrantjePosted by Dagoog Fri, November 12, 2010 22:27:05

Terwijl 'mijn' Adjunct-hoofdredacteur zich in ontelbare bochten wringt om me aan opdrachten te helpen - waarvoor ik de lieve man heel dankbaar ben - blijf ik niet zuchtend bij de pakken zitten.

De laatste drie dagen stuurde ik tientallen mailtjes naar allerlei mensen die ik met mijn geschrijf kan helpen. Dat sommige mensen waar ik over of voor schreef, lovende mails sturen en zelfs bellen om te zeggen dat de tekst heel mooi is, is voor mij voldoende reden om verder te doen. Volgende week ga ik al bij enkele van hen langs en ik ben nog lang niet uitgemaild. Er zijn nog wel enkele uitdagingen die ik zie zitten.

Dus, West-Vlaanderen, hou je vast, ik kom eraan !

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post482