DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

publireportage

KrantjePosted by Dagoog Tue, September 13, 2011 13:46:39

Ja, het is gemakkelijker verdiend als de handelaars zelf hun teksten kant-en-klaar insturen om te publiceren. Plezant vind ik het niet, want ik maak er graag iets unieks en eigentijds van. De tekst moet van mij ook vooral vlot en leuk zijn want de lezer mag er ook iets aan hebben, niet alleen de handelaar zelf.

Als zo'n kant-en-klare tekst aan die normen voldoet en zelfs nog beter is dan wat ik schreef, dan kan ik er jaloers op zijn. Dan ben ik zelfs trots op de schrijver. Maar als de tekst oubollig en ontoegankelijk is en er niemand ook maar een greintje plezier aan beleeft om er leestijd in te steken, dan is het 'verstand op nul', knikken en slikken en doorsturen. Dan had ik liever mijn centen minder gemakkelijk verdiend.

Met mijn excuses aan de lezers van zo'n tekst.

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post524