DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

twee

DAGoogBOEKPosted by Dagoog Thu, September 27, 2012 20:54:23

Twee keer na elkaar liep ik er met open ogen in. Ik moet ophouden met erop te vertrouwen dat mensen weten wat ze doen. Heel wat mensen weten het namelijk niet. Ze beloven maar wat, ze schrijven maar wat, ze zeggen maar wat en dan begrijpen ze niet dat je er problemen mee hebt als ze plots op hun woorden terug komen, ook niet als je na wat aarzeling al een heel eind meegegaan bent in hun verhaal.

Mochten ze nu ophouden met allerlei zaken die ze toch niet kunnen of willen waarmaken uit te kramen voor ik erin geloof, het zou voor mij veel gemakkelijker zijn. Om het heel zacht uit te drukken.

Bezint eer ge begint zoiets. Of moet ik bezinnen voor twee ? Voor mezelf en voor de andere die blijkbaar echt niet weet wat die wil... Ik doe mijn best anderen niet in de steek te laten. Helaas lukt dat voor anderen niet altijd naar mij toe...

En nu maar hopen dat twee zonder drie kan. Zoiets heb ik echt niet meer nodig.

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post535