DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

PP

aankomst en startPosted by Daisy Lapeire Wed, February 20, 2008 21:46:37

Morgen of ten laatste overmorgen zal ik het eerste exemplaar dat ik hielp samenstellen, vasthouden. Zou alles in orde zijn ? Staat alles zoals ik het wou ?

Ik durf er niet teveel aan denken. Er zal wel één en ander niet helemaal juist zijn. Het overkwam me allemaal nogal onverwacht, het was ook voor een stuk nieuw voor mij, een aantal technische tekortkomingen moesten plots dringend aangepakt en vernieuwd worden en het moest allemaal nogal rap gaan. In ieder geval, de nieuwe aankomst ligt alweer vlak voor me. Nog een zucht te gaan en ik sta weer aan de overkant van de streep die langs de ene kant als aankomst en langs de andere kant als start dienst doet. Ik blijf het puzzelen wel leuk vinden, vooral als ik er na enig twijfelen uit ben wat waar komt. Het plezantste vind ik de promotionele kant van de zaak : het kan niet anders dan dat van de meer dan 38.000 potentiële lezers een zeker percentage ingaat op de aankondigingen van de evenementen, toneelstukken, lesmarathons, voordrachten, stoeten, huiskamerconcerten, tentoonstellingen,.... Toch ? Ik doe in ieder geval mijn best om zoveel mogelijk zo goed mogelijk naar voor te brengen. De rest hangt af van het meisje, de man, de oma, de jongen, de mama, vrouw, papa, brandweerman, voetballer, lerares, electricien, dochter, leerling, boekhouder, ... die de stukjes onder ogen krijgt.

Ik kan alleen maar hopen dat mijn werk ertoe bijdraagt dat het culturele en verenigingsleven verder bloeit en groeit. Duimen dus maar !

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post68