DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

wedstrijd

aankomst en startPosted by Daisy Lapeire Thu, February 21, 2008 21:38:58

De eerste die mij kan zeggen waarover ik het had in mijn post van gisteren, mag deze zomer hier ter plaatse een ijsje komen eten (met zijn/haar hele gezin). Ik ben geen keukenprinses, maar ik heb wel een recept om zelf heerlijke roomijs te maken (zonder ijsmachine). Hoe sneller jullie het raden, hoe groter het ijsje. Als ik meer tips moet geven, wordt het ijsje kleiner. Geen nood, ik begin met een ijsje met tien bollen. Let op, ik heb dat ooit eens gemaakt. Echt. Op een hoorntje. Ik zie die grote stoere man nog zo voor me : hoe hij met zijn ijs met meer bollen dan het atomium heel omzichtig de straat overstak, terug naar zijn tuin. Eén hoorntje, 10 bollen, 1 ronde koek ertegen om de boel toch een klein beetje op zijn plaats te houden. Toen ik een paar maand mijn rijbewijs had, reed ik een halve zomervakantie rond met zo een alombekende roomijswagen. Wie zin heeft om daar een paar anekdotes over te lezen, laat het ook maar weten. Ik heb er wel een paar korte maar leuke. Als de man zichzelf hier herkent, laat het ook maar weten. Hoe gaat het met u ? Als ik mij goed herinner was het bij Ledegem, of was het Dadizele ?

Maar dat terzijde. Voor de paar mensen die al weten waarover de post van gisteren gaat omdat ik het hen al verteld heb... Jullie zijn uitgesloten van de wedstrijd....

Jullie mogen zowiezo een ijsje komen eten.

O ja, nog even dit : Bizarr van Dirk Clement

Lezen !

  • Comments(5)//d.dagoog.be/#post71