DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Ik weet het...

DAGoogBOEKPosted by Dagoog Thu, April 10, 2008 22:33:29

Ik heb jou verwaarloosd. Op jouw (lees)honger laten zitten en zo. Mijn welgemeende excuses. Het is niet mijn bedoeling hier en nu in het lang en breed uit te leggen waarom ik even afhaakte (het was niet om op reis te gaan).

Morgen zal ik weer wat meer hier vertellen. Wie zich ondertussen zou vervelen, kan altijd De Vernietiging van Einstein bestellen. Nee, ik krijg geen procentje, het is gewoon een mooi en goed geschreven boek van een auteur die ik toevallig een beetje ken, da's alles.

Morgen begin ik ook mijn schandalige achterstand in te halen wat blogbezoeken betreft. Ik heb geen enkele van mijn blogfavorieten gelezen de laatste paar weken - wat zoeft de stille tijd - maar dat maak ik ruimschoots goed met veel reacties.

Slaap zacht !

  • Comments(2)//d.dagoog.be/#post92