DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Schrijfdag

ERop UITPosted by Dagoog Sat, April 12, 2008 23:44:08

Het wordt er één in stukjes. Blogbericht bedoel ik. Ik ben nog niet zo heel lang terug thuis. Niet dat de schrijfdag zo lang duurde, maar als je dan eerst nog gezellig wat gaat drinken met heel interessante mensen die ik gaandeweg beter leer kennen en dan nog wat rondneust op blogs die ik net iets te lang niet meer bezocht had, wordt het snel laat.

Dat is eigenlijk ook wat er telkens opnieuw gebeurde op de schrijfdag (in Gent voor wie het nog niet wist) : de workshops waren te kort wegens te goed en leuk.

Ik begin maar met het onthaal : perfect georganiseerd. Koffie, fruitsap, water, koffiekoeken. En het gezelschap van een boel mensen die graag schrijven. Wat wil een mens op een zaterdagmorgen meer ?

  • Comments(0)//d.dagoog.be/#post94