DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Ziezoziezovoilà

KolomPosted by Dagoog Thu, June 05, 2008 01:29:04

Het zit er weer op.

De seniorenevenementendag, het waterspaarbekken waar ik nu zo kan naartoe kan rijden, de tentoonstelling van de wereld op een zakdoek tijdens één van de gruwelijkste jaren in de wereldgeschiedenis, de inventieve wandelzoektocht, een fietstocht waar schaatsers koning zijn, wandeltochten, opendeurdagen en een poëzieprijs die de mama won en zo haar kroost en man opvolgt en natuurlijk de stad die voor één keer collectief van de grond gaat (zie vorige post). Ze worden allemaal vereeuwigd voor een week. Ik wens ze allemaal veel plezier, veel succes, een lang leven en een mooie toekomst tegemoet.

Het waren weer leerrijke dagen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.