DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Lezen

JeugdLiteratuurPosted by Dagoog Wed, June 18, 2008 22:22:46

Ik weet het wel, ik kan toch niet alles lezen, daarom selecteer ik. Deze keer koos ik eens niet lukraak wat ik in de rekken zag staan, maar koos ik bewust voor enkele boeken die ik al een tijdje op mijn lijstje had staan.

Ik mis me van Wally De Doncker : heerlijk filosofisch en inderdaad, echt waar, voor alle leeftijden. Een tekst om eens bij stil te staan.

Bruin van Tine Mortier : verrassend begin en vooral naar het einde toe heel erg grappig. Meer zeg ik niet, je moet het maar zelf eens lezen, het is jouw tijd meer dan waard !

Het volgende boek : Bioboy zal toch even moeten wachten tot mijn andere werkjes die deze avond nog op het programma staan, afgewerkt zijn.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Wally Mon, June 30, 2008 11:45:48

Dag Daisy,Nu kom ik eens op jouw blog. De mijne zit erop.Fijn dat je stilstond bij "Ik Mis Me". Dat doet me veel plezier.Hartelijke groeten uit Amsterdam!Wally De Doncker