DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

De schrijver enkele dagen later

LiteraTUURPosted by Dagoog Sun, June 29, 2008 22:00:35

Hij belde niet. De schrijver. De dag erna ook niet.

Ondertussen vloog de tijd aan haar eigenste snelheid voorbij. Tijd waarin ik mezelf eens goed verwende met boeken. Ik las 'Wachten op een snor' van Wally De Doncker. Andere boeken wachten nog op hun gereserveerde plaats in mijn boekenkast tot mijn ogen hun bladzijden verslinden.

Vorige woensdag stond ik in de bib te twijfelen of ik 'Het laatste lijk' van Van Londersele of Tobie Lolness zou meenemen. Ze staan nu alletwee in mijn boekenkast. Het lijk heb ik al achter de kiezen. Ik kon het maar moeilijk neerleggen. Misschien is dat de reden dat ik met alles een beetje achterop geraakt ben.

Mijn bladwijzer steekt ondertussen al tussen de gedroogde inkt van 'De dagbewaarder' van Dirk Verbruggen.

Is het toeval ? Ik had één van zijn boeken net uitgeleend van een bib en hij belde. Hij heeft het razend druk en wil me later met meer tijd rustig terug bellen. Ondertussen lees ik rustig zijn boek verder. Vandaag is dus 'Dag van het inhalen van allerlei huishoudelijke klusjes na het lezen lezen lezen'.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by www.bloggen.be/sprokkels Sun, June 29, 2008 22:20:52

Geen toeval, puur telepatie.

veerle