DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

volk van schrijvers

LiteraTUURPosted by Dagoog Wed, July 09, 2008 15:31:25

De schrijver geniet nu vast van de zon. Hopelijk neemt hij voor mij een kleine koffer vol warme stralen voor me mee als we elkaar hopelijk later deze 'zomer' ontmoeten.

Ondertussen zit de dichteres met de nieuwe job thuis ongetwijfeld nieuwe leespareltjes aan elkaar te rijgen.

Ik zit aan de keukentafel, deze keer met zicht op een levend druppelgordijn, genietend van de stilte die nog een klein uurtje zal duren om de laatste hand te leggen aan de laatste aankondigingen voor de pauze die de vakantie met zich meebrengt.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sylvie Thu, July 10, 2008 16:19:56

hum, er is nog niet veel van gekomen, van dat dichten, ik ben mijn moeder wat aan het helpen met opruimen. Dichten doe ik misschien nog het allerbest in drukte, of als ik het oproep.

Verder: heerlijk dat boekje van Dirk Verbruggen, dagbewaarder. Ook een hele lieve mens. Ik moet nog altijd eens met hem terrassen, maar als het weer zo blijft... tja.