DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Afsluiter

JeugdLiteratuurPosted by Dagoog Mon, August 04, 2008 03:07:29
Als afsluiter van mijn 'leesverlof', verorberde ik "Je moet dansen op mijn graf" van Aidan Chambers. Het was het eerste boek dat ik las van de man en er volgen er zeker nog meer. Ik las her en der al lovende kritieken over de auteur en na het lezen van bovenvermelde boek, neem ik me voor zoveel mogelijk, liefst alles, van zijn creaties te proeven. Tot de laatste letter.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by www.bloggen.be/sprokkels Tue, August 05, 2008 09:50:32

Ik moet tot mijn grote schaamte bekennen dat ik ook nog niets van Aidan Chambers gelezen heb. Zo te zien zal ik dat toch dringend eens moeten doen.