DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

Ocean drum

KindPosted by Dagoog Sun, February 26, 2012 09:33:50
Oudste dochter en ik trokken gisteren naar een workshop. We leerden er een 'ocean drum' maken. Het werd geen exemplaar zoals ik er één zag bij Ahawi, maar het klinkt heel goed. Verbazend hoe bijzonder wat zaden, kleine steentjes, schelpjes en rijst die heen en weer ritselen over bakpapier in een mand, klinken. Het doek dat we erover spanden, mocht beschilderd worden. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit op doek schilderde, het was dus met enige terughoudendheid dat ik eraan begon, maar het was plezant. Het resultaat zet ik hier later op. De drum van dochter en ik bleven ginder, de verf was nog niet droog...

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Dagoog Wed, August 08, 2012 18:40:00

Ja, Bernard, hij klinkt goed. En hij ziet er mooi uit ook :-)

Posted by Bernard Sun, July 22, 2012 20:18:51

... en klinkt je oceaandrum goed ? Dan wens ik je een aangenaam verblijf aan zee toe...

Bernard van Klankhuis Ahawi

Posted by Bernard Sun, July 22, 2012 20:18:48

... en klinkt je oceaandrum goed ? Dan wens ik je een aangenaam verblijf aan zee toe...

Bernard van Klankhuis Ahawi