DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

gehaald

aankomst en startPosted by Daisy Lapeire Thu, February 14, 2008 01:47:39

Mijn alleereerste dode lijn sedert nu toch al een tijdje. Het was even puzzelwerk om alles op te zetten, te verzamelen, te klasseren, te behouden of uit te sluiten. Ik zal nog wat werk hebben om het foto-gedeelte helemaal onder de knie te krijgen, maar ik heb er helemaal goede hoop op. Het is toch een beetje anders dan het inboeken van een aankoopfactuur, het invullen van een BTW-aangifte of het schrijven van een boek. In ieder geval verruimt mijn blik weer een beetje, leer ik - voorlopig nog enkel virtueel - heel veel sociaal geƫngageerde mensen kennen en weet ik altijd waar er wat te doen is rondom mij !

En morgen (euh vandaag dus) ? Dan klinkt het volgende startschot.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.