DAGoogBoek

DAGoogBoek

...

Fantasie en schrijfkriebels brengen al eens naar onbekende plaatsen, een archief met een behulpzame archivaris en de woonkamer van een ervaren dichter. Om de kunst van het woord veel en veel beter onder de knie te krijgen, volg ik met veel plezier al eens een schrijfdag, enkele lessen van Zoepermama en de heel interessante en vooral plezante lessen Literaire Creaties. Tussendoor (lees : 's nachts) zou ik ook wel nog eens een boek lezen.

wedstrijd

aankomst en startPosted by Daisy Lapeire Thu, February 21, 2008 21:38:58

De eerste die mij kan zeggen waarover ik het had in mijn post van gisteren, mag deze zomer hier ter plaatse een ijsje komen eten (met zijn/haar hele gezin). Ik ben geen keukenprinses, maar ik heb wel een recept om zelf heerlijke roomijs te maken (zonder ijsmachine). Hoe sneller jullie het raden, hoe groter het ijsje. Als ik meer tips moet geven, wordt het ijsje kleiner. Geen nood, ik begin met een ijsje met tien bollen. Let op, ik heb dat ooit eens gemaakt. Echt. Op een hoorntje. Ik zie die grote stoere man nog zo voor me : hoe hij met zijn ijs met meer bollen dan het atomium heel omzichtig de straat overstak, terug naar zijn tuin. Eén hoorntje, 10 bollen, 1 ronde koek ertegen om de boel toch een klein beetje op zijn plaats te houden. Toen ik een paar maand mijn rijbewijs had, reed ik een halve zomervakantie rond met zo een alombekende roomijswagen. Wie zin heeft om daar een paar anekdotes over te lezen, laat het ook maar weten. Ik heb er wel een paar korte maar leuke. Als de man zichzelf hier herkent, laat het ook maar weten. Hoe gaat het met u ? Als ik mij goed herinner was het bij Ledegem, of was het Dadizele ?

Maar dat terzijde. Voor de paar mensen die al weten waarover de post van gisteren gaat omdat ik het hen al verteld heb... Jullie zijn uitgesloten van de wedstrijd....

Jullie mogen zowiezo een ijsje komen eten.

O ja, nog even dit : Bizarr van Dirk Clement

Lezen !

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by veerle Wed, February 27, 2008 11:12:48

Succes met je nieuwe job, Daisy

Posted by Dagoog Mon, February 25, 2008 01:41:34

Toch een dikke proficiat Caro ! Jammer dat je jouw prijs niet komt oplikken, maar ik kijk wel uit naar meer van jou.

Posted by Caro Sun, February 24, 2008 19:24:49

Ik ben eigenlijk niet zo'n ijsjesliefhebber. Ik neem dus graag genoegen met een symbolische beloning. Ik ben pas heel recent op jouw blog terechtgekomen via de blog van Kruimel. De blog van Lilith volg ik echter al geruime tijd (wie niet?). En ik legde onmiddellijk het verband met haar 'gazetje' toen ik over jouw nieuwe job las. Zelf heb ik geen blog. Maar ik kom in de toekomst geregeld nog wel eens piepen en dan laat ik nog wel wat van me horen.

Posted by euh Sat, February 23, 2008 00:56:09

Voor de eerste keer dat ik jouw naam zie verschijnen, sla je me meteen de bal (bijna) juist en mij met verbazing ! Eén foutje : oplage is 38.456. Je mag me mailen met jouw adresgegevens en het aantal ijsjes-liefhebbers zodat ik je een officiële uitnodiging kan sturen :-). Heb je ook een blog en/of site, dan kan ik daar uit pure interesse ook al eens in grasduinen.

Posted by Caro Fri, February 22, 2008 09:16:00

Laat me raden. Je hebt de job van Lilith overgenomen als redacteur van het "gazetje" dat elke week bij 35.000 mensen in de bus ligt?